Härmä Air -pellityssarjan asennus bitumikatteelle ja tiivistys Sitko Liquid Seal -massalla

Sitko Liquid Seal asennusta ei suositella vesisateella tai mikäli on uhka vesisateelle. Sitko Liquid Seal suositellaan käytettäväksi, kun ulkoilman lämpötila on +5 °C tai enemmän. Mikäli ilman ja pintojen lämpötila on alle +5 °C, tulee käyttää Wintergrade lisäainetta. Asennusta ei suositella alemmissa lämpötiloissa kuin -10 °C.

 

Tuotteen menekki: 2 mm kalvo – 2,70 kg / m3

Massan pinta nahkoittuu (kuivuu) muutamassa minuutissa kosketuskuivaksi. Lopullinen kuivumisaika on 48 tuntia.
HUOM! Kuivumisaika vaihtelee ilman lämpötilan ja suhteellisen kosteuden vaikutuksesta.

 

Kuva 1

 

Asenna juuripellin alle kauttaaltaan elastinen ja tiivistävä Sitko liquid seal (tai vastaava) liima. Huolehdi että pinnat ovat liimaamiseen soveltuvia, puhtaita ja kuivia. Asennusta ei suositella vesisateella.

Kuva 2


Liimaa juuripelti kattoon ja varmista kiinnitys matalakantaisilla ruuveilla tasaisin (n. 15 cm) välein ja kauttaaltaan.

Kuva 3

 

Asenna huopamatto tai palahuopa kauttaaltaan pellityksen helman päälle. Asennuksessa tulee noudattaa bitumikattolaattakatteen asennusohjetta.

Kuva 4

 

Leikkaa juuripellityksen kaulus (vain tarvittaessa) kattokaltevuuden mukaiseksi, jolloin teräspiippu kulkee pystysuorassa juuriosan läpi. Asenna kartio mallinen verhoava putki juuriosan päälle ja kiinnitä tiivisteellisellä ruuvilla juurikaulukseen.

Kuva 5

 

Asenna verhoava jatkoputki ja päätekappale savupiippumoduulin ja alemman verhousputken päälle ”kellumaan”. Verhousputki mahdollistaa rakenteiden tai savupiipun elämisen kattorakennetta vaurioittamatta. Päätekappaleen liitosputki limittyy hormiputken sisään.

 

Värikartta

 

Punainen

 

Tiilenpunainen

 

Harmaa

 

Musta

 

Ruskea

‹ Takaisin