Minna Parikka

Kuvat: Katri Kapanen

Piippu kuin karkki  
– Siro sopii Minna Parikan tyyliin 


Villa Luella on muun muassa kenkäsuunnittelijana tunnetun Minna Parikan kakkoskoti Etelä-Suomen saaristossa. Suomalaista designia huokuvan kodin jokainen yksityiskohta on tietenkin harkiten suunniteltu – savupiippua myöden


Design-kodissa savupiippukaan ei ole vain funktionaalinen elementti vaan osa kodin kokonaisuutta, joka heijastaa omistajansa tyyliä ja luovuutta. Härmä Airin Siro-savupiippu antoi mahdollisuuden luovaan itseilmaisuun turvallisuudesta tinkimättä. Toteutimme asiakkaan toiveen myös väreistä ja yhdistimme Gabriel-kaakeliuuniin pinkin savupiipun. 

 

Sirosti viimeistelty sisustus

 

Piippu on suunniteltu kuin karkki ja sulautuu täydellisesti Minna Parikan luomaan ympäristöön, jossa tyyliuskollisesti näkyy huumori, karkkivärit ja leikkisät yksityiskohdat. Kaakelipintainen tulisija piippuineen on paitsi turvallinen kokonaisuus ja lämmönlähde myös visuaalinen ilo, joka täydentää talon sisustuksen.  


Härmä Air on erikoistunut tarjoamaan turvallisia ja viimeisteltyjä tuotteita, eikä tämä projekti ole poikkeus. Teräspiippumme on suunniteltu täyttämään asiakkaan toiveet ja vaatimukset ja tarjoamaan samalla kestävän ja tyylikkään ratkaisun. Räätälöinti on osoitus sitoutumisestamme yksilöllisten ratkaisujen tarjoamiseen ja asiakkaidemme kovimpienkin odotusten täyttämiseen. 

 

Härmä Air tuo yhteen suomalaisen huippudesignin ja turvallisen lämmityksen tarjoamalla räätälöityjä teräspiippuratkaisuja. Olemme ylpeitä osallistumisestamme tähän projektiin, joka edustaa suomalaista huippumuotoilua ja korkeaa laatua. 

 

 

<b>image007</b>
<b>image006</b>