10 syytä valita Siro

Kestää kovaa käyttöä

1 - Vain kotimainen kestää kotimaista käyttöä


Tulipalopakkasia, pitkän kaavan juhannussaunomista, tavallinen lauantai-ilta... Vain suomalainen ymmärtää, mitä piipun turvallisuudelta vaaditaan Suomen oloissa. Siro-savupiiput suunnitellaan ja valmistetaan Härmässä Etelä-Pohjanmaalla, pääosin kotimaisista laatumateriaaleista. Koska suomalainen ansaitsee piipultaan enemmän. 

Eristyskyky

2 - Eristyskyky takaa turvallisuuden


Suomalaisessa käytössä lain kirjaimenkin täyttävä savupiippu kuumenee huomaamatta vaarallisen kuumaksi, sillä savukaasujen lämpötilaa on vaikea seurata.  
Siro-savupiippujen turvallisuudesta kertovat korkeimman lämpöluokituksen ja sertifikaatin lisäksi markkinoiden parhaat lämmöneristysluvut. Eron huomaat siitä, että Siro-savupiippua voit koskettaa, vaikka takassa olisi palanut tuli pidempäänkin. 

Tulipaloja 0

3 - Tulipaloja 0


Turvallisuuden merkitys ymmärretään usein vasta sitten, kun on jo myöhäistä. Meille turvallisuus on ollut perusarvo alusta alkaen. Siitä kertovat 20 vuotta, 40 000 toimitettua piippua ja tilastot: ei yhtään tulipaloa. Tämän mahdollistavat innovatiivinen suunnittelu, parhaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi.

Virheetön asennus

4 - Virheetön asennus


Savupiippu on enemmän kuin pelkkä teräsputki: se on järjestelmä, joka on turvallinen vain oikein asennettuna. Vaikka savupiippu itsessään olisi tulisijan kanssa yhteensopiva, järjestelmän virheasennus altistaa tulipaloille ja vesivahingoille. Siro-savupiipun lisävarusteet ovat omaa tuotantoamme. Ne on niin helppo ja nopea asentaa, että koko savupiippujärjestelmän asennus onnistuu puolessa päivässä, eikä virheasennuksen vaaraa ole. Koskaan.

Sopii tilaan

5 - Sopii tilaan kuin tilaan


Eleetön muotoilu, kattavin värivalikoima sekä pienimmät ulkohalkaisijat. Siro-savupiippu sopii jokaiseen tilaan ja tulisijaan. Mallisuojattu savupelti viimeistelee elegantin suunnittelun.
 

Vastuullinen valinta

6 - Vastuullinen valinta


Puulla lämmittämisen perinne ja ympäristön huomiointi eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. Ympäristötietoinen kuluttaja valitsee Siro-savupiipun monestakin syystä:

  • Siro-savupiipun avulla tuli palaa puhtaammin. Näin hyödynnetään polttoaine tehokkaammin ja aiheutetaan vähemmän hiukkaspäästöjä.  
  • Piippujen värit toteutetaan jauhemaalaamalla. Jauhemaalauksessa ei käytetä myrkyllisiä liuottimia.
  • Siro-savupiippu on myös kestävä ja turvallinen tuote, joka vähentää korjausrakentamisen tarvetta. 

Vältä turhat turvavälit

7 - Vältä turhat turvavälit


Joskus piippujen ero ei näy piipussa itsessään vaan tilassa, joka täytyy jättää sen ympärille. Markkinoiden pienimpien suojaetäisyyksien ansiosta Siro-savupiippu menee turvallisesti sieltäkin, mistä muut eivät mahdu.

Siro joka tulisijaan

8 - Siro joka tulisijaan


Sirolla saat turvallisesti irti enemmän tulisijasta kuin tulisijasta, niin kotona kuin teollisuudessa. Sirolla suojaat mm. takat, kamiinat, kiukaat, lämmityskattilat, grillikodat ja pönttöuunit.

Keveys vapauttaa asettelun

9 - Keveys vapauttaa sijoittelun


Teräspiippu on kevyt, jolloin erillisiä perustuksia ei tarvita. Se tarkoittaa, että voit sijoittaa tulisijan vapaammin esimerkiksi lasitetulle terassille, jonne muurattu piippu ei sovellu.

Toimitusvarmuus

10 - Toimitusvarmuutta, jonka vain kotimainen voi taata


Siro-savupiiput valmistetaan kotimaassa pääosin kotimaisista materiaaleista. Se tarkoittaa varmuutta ja nopeutta toimituksiin yllättävissäkin tilanteissa.