Kakola

Kakolassa kokataan ihan liekeissä  


Entisen Kakolan vankilan tiloissa toimii nykyään tunnelmallinen ravintola ja lounge-baari. Avotulella kokkaaminen haastavassa kohteessa ei olisi mahdollista ilman Härmä Airin innovatiivisia ratkaisuja. 


Uniikki ratkaisu uniikkiin haasteeseen 


Kakolanruusun ravintolan keittiön takassa kokataan vartaita ja lihoja päivästä toiseen kovissa lämpötiloissa, parhaimmillaan 10 tuntia päivässä. Myös lounge-tilan takassa palaa tuli jatkuvasti. 


Lisähaastetta kohteeseen toivat entisen vankilan jykevät rakenteet, joiden läpi hormia ja piippua tuli kuljettaa monessa eri suunnassa, yhteensä 50 metrin matka. 


Savunpoisto haastavassa kohteessa vaati ratkaisulta turvallisuutta ja ketteryyttä, johon vain Härmä Air pystyy. Markkinoiden turvallisimmat savupiipputuotteemme voidaan viedä turvallisesti sieltäkin, missä muiden matka päättyy suojaetäisyysvaatimusten vuoksi. 

 

Savunpoiston lisäksi ratkaisussa on huomioitu lämmön talteenotto, joka parantaa energiatehokkuutta. Optimaalisen vedon pitkän ja mutkikkaan matkan joka käänteessä takaa laadukas Exodraft-savuimuri. 

 

 

<b>IMG_1292</b>
<b>Kakola18</b>
<b>IMG_3303</b>
<b>IMG_1291</b>