Milla Alftan

 

Videolla Milla esittelee Siro Air -tuloilmapiipun asennusta sekä upean harmonisen tulisijakokonaisuuden.

 

MillaDesign-tulisija sai arvoisensa kruunun 
– Milla Alftan kertoo, miksi Siro on sisustussuunnittelijan valinta

 

Kun sisustussuunnittelija aloittaa oman taloprojektin, vaatimustaso on luonnollisesti huipussaan. Jokaisen yksityiskohdan tulee palvella paitsi esteettisiä myös toiminnallisia ja ekologisia tavoitteita.

 

Samat korkeat vaatimukset ovat luotsanneet myös Härmä Airin tuotekehitystä. Siro Air -tuloilmapiippu olikin selkeä valinta Milla Alftanin omaan kotiin. Piipussa hurmasivat sen tyylikäs ulkonäkö, toimivuus ja energiatehokkuus – kotimaisuutta unohtamatta.

 

Ekoluksusta yhteistyössä NunnaUunin ja Härmä Airin kanssa

Alusta alkaen oli selvää, että Millan kotiin tulisi varaava tulisija. Se tarjoaisi omavaraisen ja ekologisen ratkaisun niin kodin lämmitykseen kuin ruoanvalmistukseen.

 

Näyttävä, haudutusuunilla varustettu takka syntyi yhteistyössä perinteisiä ja upeita tulisijoja valmistavan NunnaUunin kanssa. Ratkaisu räätälöitiin sisustussuunnittelijan toiveiden mukaisesti, tulisijan koosta aina pintamateriaaleihin asti.

 

Jokainen tulisija tarvitsee myös piipun. Milla valitsi kotiinsa tietenkin parasta – savupiipun, joka tekee paljon enemmänkin kuin vain poistaa savukaasut turvallisesti.

 

Näin Siro Air -tuloilmapiippu parantaa upean tulisijan toimintaa:

Piipun uumenissa kulkee tulisijan tarvitsema paloilma, joka lämpiää matkallaan ja näin tehostaa palamista. Tuli syttyy helposti ja palaa puhtaammin ja tehokkaammin. Lisäksi tulisija ja piippu muodostavat muusta ilmanvaihdosta erillisen kokonaisuuden – näin paloilmana ei tarvitse käyttää jo kertaalleen lämmitettyä huoneilmaa. Ratkaisu on kokonaisuutena energiatehokas, ja myös asumismukavuus paranee.

 

Piipun tuli tietenkin olla myös kaunis ja sopia muuhun sisustukseen. Seisoohan tulisija piippuineen kodin keskiössä ja toimii vaikuttavana katseenkerääjänä. Upean harmoninen kokonaisuus luotiin vaaleanharmaalla mattasävyllä, joka löytyy vakiovärivalikoimastamme.

 

 

<b>195A2495</b>
<b>195A4366</b>
<b>195A2779</b>