Vetovoimainen ratkaisu
palamisen ongelmiin

 

Unohda kituva ja savuttava takkatuli. Härmä Air tarjoaa huippulaadukkaat Exodraft-savuimurit, joilla veto on optimaalinen haastavimmissakin olosuhteissa. Etäohjauksen ansiosta täydellinen takkatuli on vain kosketuksen päässä.

Exodraft savukaasuimurit

Exodraft savukaasuimurit ja säätimet

Exodraftin tuotteet perustuvat syvälliseen ymmärrykseen palamisen ja savupiippuvedon välisestä suhteesta. Ratkaisut tarjoavat käytännöllisiä vastauksia niin kotitalouksien kuin yritystenkin ongelmiin, jotka liittyvät riittämättömään piippuvedon hallintaan.

 

Ei ole tarpeen kieltää, että ilmastomme on monimuotoinen, ja paraskaan tulisija tai savupiippu ei aina toimi moitteettomasti matalapaineen, tuulen tai muiden ympäristötekijöiden vuoksi. Juuri tässä tilanteessa savuimuri astuu kuvaan: se optimoi palamisen, vähentää puun tarvetta, huolehtii tulisijan lasien puhtaudesta ja takaa miellyttävän puun käytön kaikkina vuodenaikoina.

 

Lisäksi optimoitu palaminen parantaa huomattavasti myös tulisijan lämmöntuottokapasiteettia.

Mukavampi

 

Mukavampi


Exodraft-savukaasuimuri
tuo mukavuutta:
• Helppo tulen sytytys
• Helppo lämmönhallinta
• Ei lasin mustumista

Tehokkaampi

 

Tehokkaampi


Exodraft-savukaasuimuri
parantaa palamistehokkuutta:
• 15% pienempi puuntarve

Terveempi

 

Terveempi

 

Exodraft-savukaasuimuri
pienentää hiukkasten määrää:
• 80% sisällä • 40% ulkona

Tuotteet joka haasteeseen

Exodraft-savukaasuimureita on saatavilla eri kokoisina ja eri kapasiteeteilla, jotta sekä yksityiskotien että suurten teollisten alueiden erilaiset tarpeet täyttyisivät.

Exodraft -savukaasuimurit