Ajankohtaista

Suomalainen joulusauna Turun Joulutorilla - rentoutumisen huippuhetki 25.11.-22.12.Joulutori

 

Nyt voit kokea kaikkein rentouttavimman hetken, jonka suomalainen voi kokea Turun Joulutorilla.

Tule mukaan saunomaan ja nauttimaan aidosta suomalaisesta joulutunnelmasta 25. marraskuuta - 22. joulukuuta 2023.

 

Ainutlaatuinen joulusaunaelämys – Härmä Air osana projektia

 

Turun Joulutorille nousee aito puulämmitteinen joulusauna. Saunaelämyksen tarjoavat yhteistyössä Härmä Air, Juup, Space of Mind ja Kakola Brewing Company.
 

Härmä Air, Joulupukin virallinen savupiippukumppani, on luonteva osa tätä ainutlaatuista hanketta. Saunan toteutuksessa ovat mukana suomalaisen huippusuunnittelun ammattilaiset: saunarakennuksen suunnittelee ja toimittaa Space of Mind, kiukaan valmistaa käsityönä arvostettu Juup Kiukaat, ja kiukaaseen yhdistetty savupiippu on Härmä Airin tyylikäs ja innovatiivinen ratkaisu.

 

Kiuas vaatii toimiakseen turvallisen savupiipun


Aito puulämmitteinen sauna tarvitsee tietenkin myös piipun, ja Härmä Airin Siro Air SAUNA -piippu on täydellinen valinta. Siinä on innovatiivinen ilmajäähdytys, joka takaa turvallisuuden ja mahdollistaa saunan suunnittelun vapaasti. Siro Air SAUNA -piipun ulkohalkaisija on siro ja suojaetäisyydet minimaaliset. Piippu tuo saunaan kauniin ja linjakkaan ilmeen, ja kiukaan sijoittelu on vapaampaa pienten suojaetäisyyksien ansiosta.

 

The Finnish Moment®


Kiuas on suomalaisen saunan sielu. Pehmeät ja kosteat löylyt takaa Juupin uniikki artesaanikiuas, joka on saanut innoituksensa savusaunasta. Joulutorin hulinankin keskellä voi kokea jokaiselle suomalaiselle tärkeän ja tutun hetken: astua saunaan, unohtaa kaikki huolet ja rentoutua lämpimän höyryn syleilyssä.

 

Space of Mind puolestaan tarjoaa saunaelämykselle modernin ja ekologisen ympäristön, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja kestävyys. Täysin integroidut mittatilaushuonekalut, korkealaatuiset materiaalit sekä tinkimätön asenne laatuun ja suunnitteluun mahdollistavat ainutlaatuisen saunaelämyksen. Sauna on arkkitehtien suunnittelema ja valmistettu suomalaisena käsityönä.

 

Joulusaunan tavoitteena on tarjota unohtumaton saunaelämys ihmisille. Samalla se toimii markkinointitempauksena, joka vahvistaa todellista käyttäjäkokemusta ja voi vaikuttaa tuleviin saunatuotteiden hankintoihin. Tapahtuman aikana korostamme myös Juupin ja Härmä Airin yhteistyötä kattavien ja aitojen puusaunaelämysten tarjoamisessa. Olemme molemmat vahvoja suomalaisia laitetoimittajia.

 

 

Tervetuloa nauttimaan rentoutumisen huippuhetkestä Turun Joulutorilla ja kokeilemaan aitoa suomalaista joulusaunaelämystä. Löydät meidät 25. marraskuuta - 22. joulukuuta 2023 Turun Joulutorilta.

 

YHTEISTYÖSSÄ 

 

 

Mediassa:
STTInfo.fi

Joulutorin sivut


Takaisin uutisiin