Ajankohtaista

Härmä Air on aloittanut yhteistyön alan johtavan savukaasuimurien valmistajan Exodraftin kanssa 

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Härmä Air on solminut yhteistyösopimuksen alan johtavan savukaasuimurivalmistajan Exodraftin kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta voimme tarjota ainutlaatuisia ratkaisuja vedon parantamiseen niin vanhoissa kuin uusissa savupiipuissa. Olipa kyseessä omakotitalo, keittiö tai teollisuusympäristö, Exodraftin kattava valikoima sopii kaikenlaisiin savupiippuihin. 

 

Tavoitteenamme on varmistaa, että savukaasujen virtaus toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Siro-savupiippumme ovat sellaisenaan tehokas ratkaisu savukaasujen poistoon ja polttoprosessin sujuvuuden varmistamiseen. Ympäristötekijöiden vuoksi voi kuitenkin joskus olla tarpeen käyttää savukaasuimuria vedon parantamiseksi. 

 

Exodraftin teknologian avulla voidaan haastavimmissakin tilanteissa saavuttaa optimaalinen vetovaikutus, joka puolestaan parantaa lämmityksen ja ilmanvaihdon tehokkuutta. Näin voit nauttia mukavasta ympäristöstä kotona, ammattikeittiössä tai teollisuushallissa. 

 

Olipa kohteena sitten perinteinen omakotitalo tai vaativampi teollisuusprosessi, Exodraftin kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta voimme tarjota juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, jotta voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa juuri sinun savupiippusi vetotehon optimoinnissa.

 

Mikä on Exodraft? 

Exodraft on tanskalaisomisteinen yritys, joka on omistautunut yli 50 vuoden ajan savukaasuimurien kehittämiseen, valmistamiseen ja myyntiin savupiippujen vedon hallitsemiseksi. Exodraftin vahvuus piilee markkinoiden edistyneimmässä ja laajimmassa valikoimassa sähköisiä savukaasuimureita, sähköisiä hiukkassuodattimia ja lämmöntalteenottolaitteita. Tämä asemoi Exodraftin maailmanlaajuisesti johtavaksi toimijaksi sähköisten savukaasuimureiden ja savukaasujen lämmöntalteenottolaitteiden alalla. 

 

Exodraftin tuotteet perustuvat syvälliseen ymmärrykseen palamisen ja savupiippuvedon välisestä suhteesta. Ratkaisut tarjoavat käytännöllisiä vastauksia niin kotitalouksien kuin yritystenkin ongelmiin, jotka liittyvät riittämättömään piippuvedon hallintaan.


Tuotteet joka haasteeseen

Ei ole tarpeen kieltää, että ilmastomme on monimuotoinen, ja paraskaan tulisija tai savupiippu ei aina toimi moitteettomasti matalapaineen, tuulen tai muiden ympäristötekijöiden vuoksi. Juuri tässä tilanteessa savuimuri astuu kuvaan: se optimoi palamisen, vähentää puun tarvetta, huolehtii tulisijan lasien puhtaudesta ja takaa miellyttävän puun käytön kaikkina vuodenaikoina. 

 

Lisäksi optimoitu palaminen parantaa huomattavasti myös tulisijan lämmöntuottokapasiteettia. 

 

Exodraft-savukaasuimureita on saatavilla eri kokoisina ja eri kapasiteeteilla, jotta sekä yksityiskotien että suurten teollisten alueiden erilaiset tarpeet täyttyisivät. 
Exodraftin tuotteilla voidaan ratkaista minkä tahansa piippuvetoon liittyvä ongelma. Ne tarjoavat ratkaisut: 

Kaikki ratkaisut täyttävät kansalliset ja kansainväliset standardit, mukaan lukien korkeimmat turvallisuus- ja käyttöstandardit.


Jälleenmyyjäksi

Jos uskot, että Exodraft- tai Siro-tuotteet voivat tukea liiketoimintaasi ja olet kiinnostunut toimimaan jälleenmyyjänä, rohkenemme pyytää sinua ottamaan yhteyttä paikalliseen edustajaamme.

 

Yhdessä voimme sopia räätälöidyistä ratkaisuista, jotka tukevat juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi. Älä epäröi astua askeleen lähemmäs menestyksekästä yhteistyötä kanssamme.

 

edustajiemme yhteystiedot ›

 


Takaisin uutisiin