Ajankohtaista

Härmä Air on Joulupukin virallinen kumppani – tulevana jouluna huomio kiinnitetään savupiipun turvallisuuteen 
Härmä Air on Joulupukin virallinen kumppani. Yhtenä kumppanuuden tavoitteista on lisätä tietoisuutta savupiipun merkityksestä tulisijan käytön turvallisuudelle.

 

 

Tulisija turvaa lämmityksen
– varmista kuitenkin savupiipun turvallisuus

 

Nykyisessä energiatilanteessa tulisija tuo kotiin kriisivalmiutta turvaamalla asunnon lämmityksen ja ruoan valmistuksen pitkienkin sähkökatkosten aikana. Käytön myötä lisääntyvät kuitenkin myös turvallisuusriskit.

 

Pelastustoimen resurssi- ja onnettomuustilasto PRONTOsta käy ilmi, että tulisijoista ja hormeista alkaa vuosittain satoja, jopa yli tuhat rakennuspaloa.

 

Tarkista ylä- ja välipohja
 

“Arjessa näemme myös monia läheltä piti -tilanteita, joissa villat piipun ympäriltä ovat mustuneet asukkaan tietämättä. Silloin lämpötila piipun pinnalla on päässyt liian korkeaksi eikä suojaetäisyys ole ollut riittävä”, kertoo Jari Hautala, joka vastaa Härmä Airin markkinoinnista ja teknisestä neuvonnasta.

 

”Nykytilanne muistuttaa, että joka kodin varusteluun tulisi kuulua sähköstä riippumaton tulisija. Samalla kannustamme jokaista tarkistamaan oman piippunsa turvallisuus, oli se minkä merkkinen tahansa."

 

 

Härmä Air on Joulupukin virallinen kumppani

 

Härmä Air on kotimainen turvallisuuteen panostava savupiippuvalmistaja. Siro-tuoteperheen savupiipuissa yhdistyvät markkinoiden paras eristyskyky, pienimmät suojaetäisyydet ja täysin tulipaloton historia. Yhteistyö Joulupukin kanssa tuntuikin luontevalta valinnalta.

 

“Näimme tässä mahdollisuuden lisätä tietoisuutta savupiipun merkityksestä turvallisuudelle, positiivisella tavalla”, toteaa Hautala. “Kaikki tietävät, että kun Joulupukki laskeutuu poroillaan katolle, savupiippu on nopein tie jakamaan lahjoja. Silloin myös turvallisuus on valttia."

 

 


Takaisin uutisiin