Did our products catch your attention at Progetto Fuoco?Interested in becoming a retailer?Read more ›

Ajankohtaista

Härmä Air Euroopan suurimmilla tulisija-alan messuilla Italiassa 4.-7.5.2022Härmä Air osallistuu Euroopan suurimmille tulisija-alan Progetto Fuoco -messuille Italian Veronassa.

 

Siro-savupiipputuotteemme ovat esillä BRUNNER GmbH -osastolla tulisijaan kytkettynä. Härmä Airin ja BRUNNERin tuotteet ovat kuin yhteen suunnitellut. Haluammekin tuoda laadukkaat tuotteemme esiin ja osoittaa Euroopan markkinoille yhdessä arvostetun tulisijavalmistajan kanssa, miltä laadukas, turvallinen ja moderni savuhormi näyttää. Samalla meillä on otollinen tilaisuus kuulla, mitkä maat ja yritykset ovat tuotteistamme kiinnostuneita. Se auttaa meitä kohdentamaan katseemme ja toimenpiteemme oikeaan suuntaan. Uskomme, että laadukkaille ja turvallisille Härmä Air -savupiipuille on kysyntää kansainvälisillä markkinoilla. Onhan tuotteemme kehitetty Suomessa – tiukkojen kriteerien maassa – kestämään tulta, tuulta, lunta, vettä - ja katseita.

 

PROGETTO FUOCO -MESSUT LYHYESTI

-    800 näytteilleasettajaa (40 % kansainvälisiä ​​näytteilleasettajia 40 maasta)

-    130 000 neliömetriä näyttelyaluetta (9 messuhallia ja ulkonäyttelyalue)

-    75 000 kävijää (25 % kansainvälisiä ​​vierailijoita 70 maasta)

-    250 italialaista ja kansainvälistä akkreditoitua toimittajaa

-    3500 tuotetta, joista 300 tuotteessa palaa aito tuli messualueen savunpoistojärjestelmän ansiosta

 

BRUNNER on valmistanut tulisijoja yli 70 vuoden ajan. BRUNNER on perheomisteinen yritys, joka sijaitsee Eggenfeldenin kaupungissa Ala-Baijerissa. Yritys on valmistanut jo kolmen sukupolven ajan markkinoiden parhaita tulisijoja. BRUNNERIN käyttämä "Made in Germany" ei ole pelkkä slogan, sillä yhtiön kokeneet ja koulutetut ammattilaiset valmistavat ylpeydellä pitkäikäisiä ja yksinkertaisesti erinomaisia tuotteita.

 

HÄRMÄ AIR on perheomisteinen yritys, joka sijaitsee Suomessa Etelä-Pohjanmaalla Alahärmässä. Härmä Air on valmistanut järjestelmäsavupiippuja jo 23 vuoden ajan. Yritys on kehittänyt tulisijamarkkinaan alan kehittyneimmät turvapiiput, jotka täyttävät myös uusien matalaenergiarakentamisen vaatimustasot. Härmä Air valmistaa myös puhtaamman palamisen tuottavia tuloilmaa lämmittäviä korvausilmapiippuja.


Takaisin uutisiin