Did our products catch your attention at Progetto Fuoco?Interested in becoming a retailer?Read more ›

Ajankohtaista

RIL:n opas auttaa savupiipun ja tulisijan valinnassaSuomen rakennusinsinööriliiton laatimasta oppaasta löydät riippumatonta tietoa sitä, mitä tulee huomioida tulisijan ja savupiipun valinnassa ja käytössä.

 

Tulisijan valinta- ja käyttöopas perustuu ajan tasalla oleviin asetuksiin ja määräyksiin. Tulisijan ja savupiipun valinta- ja käyttöopas sisältää keskeiset tiedot kuluttajan ja jakelijan näkökulmasta tulisijan ja siihen liittyvän savupiipun hankintaan, asentamiseen, käyttöön ja huoltoon liittyen. Oppaassa ei oteta kantaa sisutuksellisiin tai muihin esteettisiin seikkoihin, vaan tavoitteena on antaa riippumatonta tietoa tulisijoihin ja savupiippuihin liittyvistä määräyksistä ja viranomaisohjeista, kuten myös niihin liittyvistä hyvistä käytännöistä. Oppaassa kerrotaan kiteytetysti tulisijojen lämmitysominaisuuksista sekä niiden aiheuttamista päästöistä tukeutuen viimeisimpään saatavilla olevaan tietoon ja tutkimuksiin.

 

Oppaan tavoitteena on varmistaa, että jo hankintavaiheesta alkaen kiinnitetään huomiota tulisijan ja savupiipun paloturvallisuuteen, lämmitysominaisuuksiin, käyttöön sekä huoltoon.

Lataa opas ›


Takaisin uutisiin