hallinta | kirjaudu sisään | infoSuomiSvenskaEnglishрусский язык

Värivalikoima

Härmän piipuissa on poikkeuksellisen laaja värivalikoima. Miltei koko värispektran kattavien värivaihtoehtojen ja useiden pintakäsittelymahdollisuuksien lisäksi meillä on myös mielikuvitusta kutkuttavia kivi- ja puu pinnoitteita, sekä vuolukivikuviointi, joka soveltuu erinomaisesti vuolukiviseen tulisijaan.

Teräspinnoitteet

Valikoimastamme löytyvät myös erilaiset metallipinnat, kuten kiiltävä ja harjattu RST, sekä kupari.

Erikoistilauksesta voimme toimittaa tuotteet myös harjattuna kuparina, vasarahakattuna kuparina tai vaikkapa messinkipinnalla.

Kivi ja puupinnoitteet

Käytössämme on tekniikkaa, jolla teräspinnat voidaan käsitellä uudenlaisella pinnoitteilla, jolla saadaan aikaa aidon puun tai kiven kuvioita ja sävyjä. Esimerkiksi pähkinän väriset tai koivupilaria muistuttavat piiput, sekä marmori, vuolukivi kuvioinnit ovat mahdollisia.

Pinnoite on pulverimaalia, jonka sekaan imeytetään struktuuri, jolloin pinnoiteesta saadaan aidon näköinen pinnoite, joka on täysin poikkeava ulkonäoltään ja kesävyydeltää ns. siirtokalvopinnoitteista.

Esimerkkejä pinnoitteesta löydät TÄÄLTÄ

 

 

VÄRIKARTAT

Ruukin värikarttaRuukin värikartta
   

 

 

Härmä Air värikarttaHärmä Air värikartta

 

 

 

Huom! Voit valita värejä kerroksittain sisustuksesi mukaan, jolloin myös vesikatolle tulevat elementit tai pellitys-sarjat voidaan maalata haluamaasi vesikattoväriin sopivaksi.

UUTUUS VÄRIT

Härmä Air pyrkii elämään ajan hermoilla myös värisävyjen osalta. Uudet mattapintaiset värit ovat nyt suosiossa ja toimme markkinoille hyvän suosion saaneet Mattavalkoisen, Mattamustan ja Mattaharmaan. 

Suosituimmat värimme ovat: Kiiltävä valkoinen, mattavalkoinen, mattamusta, mattaharmaa ja harjattu RST.

Tutustu uutuusväreihin TÄSTÄ

Värikartat Värikartat