hallinta | kirjaudu sisään | infoSuomiSvenskaEnglishрусский язык

Rikkisuoja

Rikkisuoja on kehitetty suojaamaan piipun päätä erilaisilta rasituksilta, kuten noelta, rikkihapoilta, vedeltä, jäältä ja erilaisilta säänvaihteluilta. Se suojaa myös koko piippua ja sen eristeitä kastumiselta jolloin piipun eristekyky pysyy tehokkaana. Haponkestävästä teräksestä valmistettu rikkisuoja on suunniteltu täyttämään tämän tärkeän vaatimuksen myös normaalissa lämpölaajenemisessa, jolloin piipun sisäputket lämmetessään nousee ja jäähtyessään laskee, jolloin rikkisuoja ei ole kiinni piipun ulkorakenteissa ja normaali eläminen pääsee tapahtumaan, eikä kosteus pääse huonoissakaan olosuhteissa rakenteisiin.

 

Sadesuoja

Sadesuoja estää veden ja lumen pääsyn piipun hormikanavaan. Hormi pysyy kuivana, jolloin se vetää myös paremmin. Sadesuoja parantaa myös veto-ominaisuuksia.

 

Katso Rikkisuoja ja Sadesuoja esite

 

Rikki- & Sadesuoja

- Jaloteräksestä valmistettu rikkisuoja estää rikkihappoja syövyttämästä piipunpäätä, joka muuten voisi turmeltua korjauskuntoon jo muutamassa vuodessa.

- Sadehattu verhoaa piipun koko piipunpään, jolloin sisäputket pysyvät kuivina ja veto optimaalisena.

- Syvävetämällä valmistettu rikkisuoja on saumaton, jolloin rikkisuojassa ei ole kohtia mistä vesi voisi päästä piipun rakenteisiin.

- Tuulisella säällä ja paikoissa, joissa ilmavirrat voivat kulkea alaviistoon korkeiden puiden, rakennusten tai ympäröivien rinteiden takia, sadehattu auttaa pitämään piipun vedon tasaisena.

- Kuumana piipun lämpölaajennus on jopa 3mm pituussuunnassa, minkä vuoksi rikkisuoja on kiinnitetty niin, että liitosten repeämisvaaraa tai vuotokohtia ei pääse syntymään.

Ominaisuudet Rikkisuoja ja sadesuoja