hallinta | kirjaudu sisään | infoSuomiSvenskaEnglishрусский язык

Valmispiippujen savupelti

 

Härmän kehittelemä savupeltiratkaisu on viimeistelty kokonaisuus, jonka ulkonäkö ja käyttömukavuus on ensiluokkaista. Savupellin lusikkamainen läppä myötäilee sisäputken muotoa ollen samalla tiivis ja toimintavarma ratkaisu. Lusikka myötäilee piipun sisäputkea, jolloin pelti on myös nuohottavissa normaalisti. Savupellistä ei tule näkyviin huonetilaan muutakuin tyylikäs varsi joka liukuu höyhenen kevyesti tehden käytöstä miellyttävää ja helppoa.

Savupellin tuntumaa voi tarvittaessa hienosäätää varren juuressa olevasta säätöruuvista omaan käteen sopivaksi.

(AIR mallistossa, sekä kiuaspiipuissa käytämme perinteisempää ratkaisua savukanavan sulkemiseksi)

Miksi Härmä savupelti?

- Härmän lusikkamainen savupelti aukeaa alaspäin, eli ns. oikein päin. Näin ollen sen lusikka ei kerää piippuun tulevaa roskaa eikä ohjaa syövyttävää kondenssia pellin saranaan, kiinnityskohtiin tai sisätiloihin.

- Tiivis varsisylinteri pitää savun aiheuttamat haitta-aineet visusti piipun sisällä sekä ehkäisee tehokkaasti piipun pinnan kuumenemisen.

- Härmä savupelti on taloudellinen, sillä lusikkamainen läppä sulkee savukanavan tiiviisti ja pitää näin tulisijan lämpimänä pidempään.

- Oikein päin avautuva läppä liikkuu pehmeästi ääriasennosta toiseen ja välivaiheissa voi hienosäätää piipun veto-ominaisuuksia tilanteeseen sopiviksi. 

- Piippu voidaan nuohota normaalisti pellin auki-asennossa, jolloin lusikkaläppä on pitkittäin piipun sisäputken myötäisesti. 

- Piippumoduulin sisällä sijaitsevan savupeltijärjestelmän saa luonnollisesti asiakkaalle mieleisellä pintakäsittelyllä ja pintavaihtoehdolla.

- Savupeltijärjestelmän saa myös ilman eristevaippaa ja ulkokuorta, jolloin savukanavassa sijaitseva savupelti voidaan sijoittaa tiilihormiin, vuolukivihormiin tai tai muihin tulisijaratkaisuihin.

- Varren pituutta voidaan jatkaa ja räätälöidä tarpeisiin sopivaksi.

- Käyttövalmiin savupeltimodulin saa, Härmälle tuttuun tapaan, usealla pinta- ja värivaihdoehdolla.

 

Asennettaessa Härmä Air valmispiippua sen savupeltimoduulin käyttäjäystävällisyys ei eroa muista paketin moduuleista. Piipun kokoamisen helppous sekä keveys toistuu kautta linjan ja ainoa seikka, joka ulkoisesti kielii savupellin olemassaolosta, on sen käytännöllinen varsi.

 

Ominaisuudet Savupelti